Klassieke ontspanningsmassage Rotterdam

Klassieke ontspanningsmassage helpt stress en afvalstoffen op te ruimen. Het stimuleert de doorbloeding én is een heerlijke verwenning. Mijn praktijk is gevestigd te Rotterdam.

Ook zo toe aan een beetje ontspanning? Of last van stress?

Massage helpt je een handje én je hebt het gevoel jezelf te verwennen. Het is goed voor je spieren en je doorbloeding en je huid krijgt een laagje olie, wat de meesten van ons vaak goed kunnen gebruiken.

Hoewel ik klassieke ontspanningsmassage geef die vooral gericht is op ontspanning, krijgen de spieren alle aandacht die ze nodig hebben. Spanningsklachten in rug, nek en benen, maar ook klachten ontstaan door bijvoorbeeld sport of een verkeerde beweging, worden behandeld en meestal opgelost.

Manaz klassieke ontspanningsmassage in Rotterdam helpt je via je lijf zowel lichamelijk als geestelijk tot rust te komen. Als je wilt, zet ik een ontspannen muziekje op. Mocht je je eigen olie mee willen nemen, dan kan dat natuurlijk ook.

Een reguliere massage duurt een uur, de meeste klanten boeken echter anderhalf uur. Je hoeft geen handdoeken mee te nemen. Alleen jezelf.

Bij Manaz kun je ook terecht voor Thaise Massage. Dit is eigenlijk passieve yoga.

Klik hier voor de tarieven.

De massages hebben geen erotisch doel en er is geen ruimte voor verzoeken in die richting.

Ik zie je graag bij Manaz, klassieke ontspanningsmassage te Rotterdam. Bel of app voor een afspraak: 06 286 448 70