Emotional Freedom Techniques en Tapas Acupressure Technique

EFT, TAT, mindfulness en opstellingen zijn gereedschappen die tijdens een sessie kunnen worden ingezet. Met EFT roep je de herinnering of emotie op. Hierbij komt glutamaat vrij dat helpt bij de opslag van bijv. angst. Door tegelijkertijd te kloppen op acupunctuurpunten komen GABA en serotonine vrij die de opslag van glutamaat afremmen. Op deze manier lost een gevoel als angst op en wordt de herinnering emotioneel ontladen. Een serie behandelingen bij Manaz is vaak bijzonder effectief; binnen 4 sessies is het grootste deel van het probleem opgelost, soms al eerder.

Tapas acupressure is bij toeval ontdekt. Het werkt diep in op de cellen van het lichaam. Ook hier worden herinneringen/angsten opgeroepen en tegelijkertijd ontladen. Zie voor meer info over TAT: http://mens-en-gezondheid.infonu.nl/aandoeningen/29921-tat-tapas-acupressure-techniques.html

COUNSELLING & COACHING

Counselling en coaching is de gesprekstechniek die bij Manaz gebruikt wordt om je te helpen je verhaal te doen. Counselling gaat ervan uit dat mensen zelf heel goed in staat zijn hun leven richting te geven, maar dat ze soms een luisterend oor en een sparringpartner nodig hebben om vooruit te komen.

Bij coaching ondersteunt Manaz je bij het tot stand brengen van de gewenste veranderingen in je leven.